Winkelwagen
U heeft geen artikelen in uw winkelwagen
Blues Hog Barbecue begon in de heuvels van Tennessee met varkensvlees schouders en hele varkens gekookt over Hickory kolen voor familie en gemeenschap. Gemaakt door Pitmaster en chef-kok, Bill Arnold, hebben deze sauzen al veel prijzen gewonnen. De producten van Blues Hog zijn gemaakt met de hoogste kwaliteit suikers en kruiden. Ze worden gebruikt door topchefs en wedstrijd barbecue teams over de hele wereld
Een dikke, gastronomische saus gemaakt van volledig natuurlijke ingrediënten die kleeft aan je vlees.
De saus combineert de rijke mix van hoogwaardige ingrediënten van de Blues Hog Original barbecue saus met de toegevoegde diepe smaak van natuurlijke Hickory rook.
Beschouw deze saus als de perfecte blend omdat het alle geweldige smaken uit onze bestaande lijn haalt en het prachtig transformeert in een kant-en-klare smaak
Blues Hog Honing Mosterd.Een dikke, gouden gourmet saus dat de zoete smaak van honing met de pittige smaak van mosterd combineert.
Een dikke, gastronomische saus gemaakt van volledig natuurlijke ingrediënten die kleeft aan je vlees.
De saus combineert de rijke mix van hoogwaardige ingrediënten van de Blues Hog Original barbecue saus met de toegevoegde diepe smaak van natuurlijke Hickory rook.
Blues Hog Tennessee Red. Een dunne saus op basis van azijn en peper. Geeft voedsel een unieke smaakboost met een "pittige houding"!
Blues Hog Tennessee Red. Een dunne saus op basis van azijn en peper. Geeft voedsel een unieke smaakboost met een "pittige houding"!
De saus combineert de rijke mix van hoogwaardige ingrediënten van de Blues Hog Original barbecue saus met de toegevoegde diepe smaak van natuurlijke Hickory rook.
Een dikke, gastronomische saus gemaakt van volledig natuurlijke ingrediënten die kleeft aan je vlees.
Blues Hog Honing Mosterd.Een dikke, gouden gourmet saus dat de zoete smaak van honing met de pittige smaak van mosterd combineert.
is toegevoegd aan uw winkelwagen.
Niet op voorraad